Korenie z najkvalitnejších surovín
  • Maminčino koření :: Korenie z najkvalitnejších surovín
Jednodruhové korenie

Borievka celá ( jalovec )

Borievka bola kedysi hojne rozšírená po celej České republice i na Slovensku. Bohužiaľ, dnes na ňu v niektorých krajoch narazíte dosť zriedkavo. Toto však nemení nič na tom, že v českej kuchyni má borievka svoje stále miesto. Jej najčastejším použitím je dochutenie mäsa, omáčok a plniek. Používa sa na rozpustenie obličkových a žlčových kameňov a pri katarových chorobách. Vyrába sa z nej aj destilát, ktorý je zložkou borovičky a ginu.
2,1 €
  • Teplota: Uchovávejte v teplotě do 25 °C
  • Vlhkost: Uchovávejte ve vlhkosti do 75%
  • Výrobce: Maminčino koření s.r.o.
Varianty:

  ks    
Borievka bola kedysi hojne rozšírená po celej České republice i na Slovensku. Bohužiaľ, dnes na ňu v niektorých krajoch narazíte dosť zriedkavo. Toto však nemení nič na tom, že v českej kuchyni má borievka svoje stále miesto. Jej najčastejším použitím je dochutenie mäsa, omáčok a plniek. Používa sa na rozpustenie obličkových a žlčových kameňov a pri katarových chorobách. Vyrába sa z nej aj destilát, ktorý je zložkou borovičky a ginu.

Připravujeme.